Pioneering eye diagnostics with telescope technology

Är du vår nya stjärna?! 

Vill du vara med och utvecklas i ett spännande start-up iniom medicinsk teknik? Vi söker dig som är nyfiken, har ett innovativt sinne, gillar att lösa komplexa problem och skapa möjligheter! Är du intresserad av att med stor drivkraft och högt engagemang vara med och förbättra ögonsjukvården globalt och bidra till Profundus framgång?


Din roll:

Du är en person som är kreativ, målinriktad, gillar att komma på nya lösningar och ser det som spännande och utvecklande att få ett brett ansvar i en liten grupp.

I samband med framtagandet av våra produkter i nära kunddialog behövs ett antal hårdvaru- och mjukvarumässiga uppgraderingar. Rollen innebär att vara med i hela produktutvecklingsfasen och att bidra aktivt med att ta fram nya lösningar inom mekanik och hårdvarukonstruktion.

I praktiken innebär det at:

  • Ta fram nya mekaniska, elektroniska och optiska lösninga, i nära samarbete med teamet som är medarbetare, grundare, partners och konsulter
  • Designa och ta fram underlag för tester och beställning av komponenter
  • Aktivt medverka i utvecklingen av produkten för bästa lösning framåt
  • Regelbunden kotakt med leverantörer och partners
  • Regelbunden avstämning med Senior teknikansvarig


Din bakgrund:

Du är självgående och har ett eget driv samtidigt som du är en tydlig lagspelare som uppskattar dialog och samarbete med kompetenta och välmeriterade kollegor. Du tycker om att tänka ut och diskutera möjliga lösningar utifrån olika infallsvinklar och idéer. Du har förmåga att tänka nytt och gillar att praktiskt testa olika idéer på vårt testinstrument.

Du har god kommunikationsförmåga, vilket för oss innebär att du kan ställa de "rätta" frågorna och samtidigt lyssna och förvalta svaren. Du talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Arbetet är varierat så det är av stor betydelse att du kan hantera flera uppgifter parallellt.


Vi ser det som nödvändigt att du har en teknisk utbildning och att du har ett stort intresse och förståelse för teknik i allmänhet. Vi tror att du har har en gedigen erfarenhet av utveckling av avancerade tekniska system, 

Det är mycket meriterande om du har kunskap inom klassisk optik, alternativt att du besitter en vilja och förmåga att lära dig adaptiv optik, som är en central del i företagets erbjudande. Vi inser att vår önskelista är lång och gedigen, men tveka inte även om du inte uppfyller precis alla önskemål. 


Hos oss får du möjlighet att jobba på ett spännande och högteknologiskt bolag, växa med företaget och vara med på vår utvecklingsresa. För oss är det viktigt att du har möjlighet till en balanserad tillvaro mellan arbete och fritid och att du ska trivas i din roll. Tjänsten innebär en heltidsanställning i Mölndal. Resor i tjänsten kan förekomma (när pandemin tillåter).


Intresserad?

Skicka ansökan redan idag till asa.lindstrom@profundusimaging.com


Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta VD Åsa Lindström på asa.lindstrom@profundusimaging.com eller på tel. 0704808383.


Sista ansökningsdag: 30 juli 2021

 

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.